Om mig...

 

Jag är en passionerad och engagerad bröllopsfotograf som tror på livslång kärlek. Jag önskar skapa bilder som är tidlöst kreativa – Bilder som står ut över det vanliga och som fångar bröllopsdagen med en bildstil som är gångbar livet ut. Min måtto har blivit att “Fånga stunden för livet”  – att fånga era ögonblick under bröllopsdagen så att de lever vidare i bilderna resten av livet. Min förhoppning är att bilderna ska hjälpa Er att förbli Ett resten av livet. Som du ser så älskar jag bilder med färg och känslor. 

Ibland får jag frågan om varför jag tycker just bröllop är så fascinerande att fotografera? Jag tror att det beror på att ett bröllop innehåller så många känslouttryck och löften som jag själv blir berörd av, inte minst för att jag själv gav dem en regnig decemberdag 2001. Dessutom tycker jag det är oerhört inspirerande att möta alla olika sorters människor som är på bröllop. Min längtan är att fånga alla dessa människor och känsloyttringar på bild så att mina bilder ska ge dagen vidare till brudparet så att de skall minnas den och inte glömma sina löften till varandra.

Jag utgår från Malmö men fotograferar varhelst du gifter dig. Jag är en positiv livsnjutare som älskar att vara tillsammans med min familj bestående av Anna-Carin och våra tre barn mellan åtta och femton år, men när tid ges vistas jag gärna ute i naturen med kamera eller med min andra stora passion, mitt flugspö. Jag älskar att fotografera; att fånga stunden för livet oavsett om det är på en havspromenad, min dotter som leker med sitt lego eller som anlitat fotograf på ett bröllop.

Tycker du om vad du ser på min sida är Du välkommen att kontakta mig. Jag skulle se det som en ära och ett stort förtroende att få föreviga det som är viktigt för Dig. Gå gärna in i mitt bröllopsgalleri och titta på bilderna så får du en känsla av hur jag dokumenterar ett bröllop och vilken bildstil jag har.  Önskar du lite tips och råd runt planerandet av din bröllopsdag, och kanske speciellt i val av bröllopsfotograf så kolla gärna under Tips & Råd.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig, och Du; Lycka till med bröllopsplaneringen!!

// Daniel

Så här kan jag se ut när jag är full fart med att fotografera ditt bröllop :)

Så här kan jag se ut när jag är full fart med att fotografera ditt bröllop :)