Bröllop--48.jpg

“Min längtan som bröllopsfotograf är inte att ta bilder. Det är att genom mina bilder fånga Er dag och skapa ett minne som varar och består livet ut. Att fånga stunden för livet.”

Kanske vill du ha en sneak peak från några av mina bröllop. Fler bröllopsfotograferingar finner du under länken Bröllopsgalleri.

Bröllopspaket...

Nedan kommer förslag på fyra olika paket som jag erbjuder...

 

HELDAG

8-36 TIMMARS FOTOGRAFERING

MINIMUM 800 BILDER

2 ST FÖRSTORINGAR

FRÅN 22 000 SEK

HALVDAG

6 TIMMARS FOTOGRAFERING

MINIMUM 500 BILDER

2 ST FÖRSTORINGAR

18 000 SEK

VIGSEL, PORTRÄTT, MINGEL

4 TIMMARS FOTOGRAFERING

MINIMUM 300 BILDER

2 ST FÖRSTORINGAR

14 000 SEK

PORTRÄTT

2 TIMMARS FOTOGRAFERING

MINIMUM 60 BILDER

1 ST FÖRSTORING

9 000 SEK

Bröllopsfotograf skåne sydkusten
Bröllopsfotograf Fulltofta slott Hörby
Bröllopsfotgraf Österlen Kåseberga
Bröllopsfotograf Landskrona
Bröllopsbukett Österlen
Bröllopsfotograf Öland
Bröllopsselfie
Daniel gjorde ett fantastiskt jobb på vår bröllopsdag! Med professionell blick och enorm skicklighet fångade han detaljer med sin kamera från morgonens förberedelser till kvällens festligheter. Hans fina sätt att vinna brudnäbbarnas hjärtan och locka fram deras leenden var guld värt. Daniel gjorde det lilla extra under hela vår bröllopsdag och hade koll på allt. Alltid glad och positiv! Bara några dagar efter bröllopet fick vi de vackra bilderna som kommer att förbli minnen för livet. Underbart fina!
— Danielle & Adam, Öland Juli 2017
Personligt bemötande och fotografisk skicklighet gjorde att vi fick helt fantastiska bilder från vår bröllopsdag. Inte alla fotografer som slänger sig på mage på isen i åtta minusgrader! Vi är väldigt nöjda och rekommenderar varmt Daniel
— Michaela & Adam,Bjärred Januari 2017
Vi hade porträttfotografering före vigseln och Daniel hade verkligen lyssnat på våra önskemål. Han gjorde att vi var väldigt avslappnade o verkligen kunde njuta av vår dag! Proffsig, lyhörd, kom med bra råd och idéer och framförallt väldigt fina foton! Med ett smittande skratt och full av energi. Våra varmaste rekommendationer!
— Jenny & Marcus, Tygelsö Augusti 2016
Tack för fantastiska bilder på vår bröllopsdag, den 1 oktober 2016. Du gör verkligen en insats och bilderna har överträffat våra förväntningar som var väldigt höga från början. Du är lätt att samarbeta med och är en sympatisk man. Vi kan bara rekommendera dig till alla våra vänner som nu ligger i startgropen för sina bröllop. Kanske du måste ta en tur till Norge
— Henrik & Karen, Knäbäckshusen Otober 2016

Bröllopsfotograf Bunkeflostrandängar
Bröllopsfotograf slottsparken Malmö
Bröllopsfotograf Hörby Fulltofta slott
Bröllopsfotograf Österlen
Bröllopsfotograf Flädie vingård
Bröllopsfotograf Österlen Knäbäckshusen
Bröllopsfotograf Flädie vingård Lund